5-те зодии, които природата е надарила най-щедро, та чак е прекалила

Макар че отделните хора имат различни представи за женска красота, астролозите казват, че 5 от зодиакалните знаци са по-щедро надарени от природата за разлика от други.

Овен
Жената Овен по правило има спортна структура на тялото, брюнетка е, с къдрава или чуплива коса, а очите ? често са със светъл цвят. Лицето ? е с черти, които мъчно ще се забравят. Излъчват енергия, ентусиазъм и страст.
Впечатляващо е и отличното състояние на кожата им. Представителките на тази зодия обаче най-силно държат на косата си, като я поддържат чрез всякакви методи.

Лъв
Лъвиците са грациозни жени, които впечатляват близките с безгрешния си стил. Излъчват сила и власт, а красиво изваяните им крака постоянно оставят противоположния пол без думи. Техният характер е това, което ги прави действително неповторими. Представителките на зодия Лъв са едновременно артистични и забавни, с което са приятна компания за всеки.

Скорпион
Страст и сила е първото, което един човек усеща при среща с дама зодия Скорпион. Обикновено косата им е тъмна, но най-силно впечатление правят очите им, които, без значение дали са светли или тъмни, изглеждат магнетично и секси.
Жените Скорпион няма как да останат незабелязани. Даже и да не обелят дум, тяхното излъчване е достатъчно силно, за да ги заобиколи с ухажори.

Стрелец
Дамите Стрелци притежават най-сексапилната фигура в зодиака. Лесно е да се сприятелите с тях, тъй като са широкоскроени и с лекота могат да приемат чуждата гледна точка. Представителките на този знак имат изключително симетрично лице, а очите им са изразителни и притежават т.нар. усмихнат поглед, който ги прави чаровни за останалите.

Водолей
Водолейте често са със светла кожа и въпреки че не постоянно са особено високи, тялото им е стройно и красиво. Погледът и чувствено оформените им устни правят най-силно впечатление на противоположния пол. Жените от този знак не държат особено на облеклото и може да ги видите в доста нестандартни и причудливи тоалети. 
Източник: Zajenata

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *