Санданският футболист Руслан Иванов празнува рожден ден с новите си съотборници на остров Крит

Футболистът Руслан Иванов отбеляза подобаващо рождения си ден, макар и далеч от родината. Роденият в санданското село Склаве халф събра съотборници в новия си тим „Епископи“ (Ретимно), където играе в момента, и типично по български направи купон за чудо и приказ.

Земляците му Виктор Шишков и Андон Бачев бяха в първите редици на купона, който протече в рамките на разумното и при спазване на всички изисквания на спортната дисциплина извън тренировъчния процес. Празнуването бе малко отложено и заради мача на техния тим през уикенда, а купонът избухна след него. 

Освен за здраве и спортно дълголетие футболистът получи пожелания за още по-добро представяне и повече голове с екипа на „Епископи“, където той вече откри сметката си при успеха срещу прекия конкурент за оцеляване „Глифада“ в Атина. В този двубой Руслан Иванов отбеляза победното попадения за 1:2, след като му асистира Виктор Шишков. Освен това рожденикът и другите двама българи записаха и Купата на Крит в своя актив, откакто са в Ретимно от началото на януари. Именно с трофея триото се снима малко преди старта на купона в любимото на отбора местно ресторантче. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *