ВРЕМЕ ЗА РАЗПЛАТА! Вл. Каптиев се връща на ст. „Орчо войвода“ 4 м. след унижението „непристойно поведение и уронване на престижа“

Дойде време за разплата за сатовчанина Владимир Каптиев срещу бившия му отбор „Оборище“. Нападателят се завръща в събота на стадион „Орчо войвода“ начело на атаката на „Септември“ /Сим/ срещу панагюрци, които преди 4 месеца му нанесоха унижението уволнение с мотива „непристойно поведение и уронване на престижа на клуба“.

29-годишното острие изигра последния си мач за новаците във втория ешелон на 17 октомври м.г. срещу „Спартак“ /Пл/, когато влезе на терена в 62-та мин. и само след четвърт час наставникът Танчо Калпаков го смени. По време на двегодишния си престой в сезони 2013/2014 и 2014/2015 в Панагюрище Каптиев отбеляза 22 гола. С негови две попадения в дебюта му опашкарят от Симитли тръгна с успех в пролетния дял от първенството по ирония на съдбата срещу плевенчани.

Есенният сблъсък с войводите в село Крупник завърши с нулево равенство, тогава Даниел Младенов изпорти дузпа малко преди края. Миналата седмица „Оборище“ поднесе голямата изненада в рестарта на шампионата с домакинския успех срещу кандидата за майсторска промоция „Локомотив“ /ГО/ и вече е само на 5 т. от второто място, даващо право на бараж за „А“ ФГ.

Старшията на „Септември“ Тодор Киселичков демонстрира умерен оптимизъм за предстоящата визита в планинското градче. „Очаква ни труден двубой срещу много добър отбор. Ние обаче няма да излезем като обречени, а ще се постараем да затрудним максимално противника и ако можем, да спечелим победата”, коментира бургазлията.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *