Родители зарадваха детето си по оригинален начин! Ето в какво превърнаха…..

Родители от САЩ отчаяно се опитваха да разберат как да отговорят на нуждите на порастващото им дете в тяхната двуетажна градска къща.

Един поглед към стълбите им даде идея да превърнат пространството над тях в комфортна детска стая. Тя изцяло ще е за нуждите на детето им, а в нея ще има и място, на което възрастните също ще се чувстват уютно и могат да си вършат работата. Съпругът и съпругата решиха да реализират творческия си проект, който да даде съвсем друг облик на дома им. 

Преди да започнат, е трудно да си представим подобен монтаж в толкова малко пространство. Тази снимка показва, че те планират да започнат от основата, но се се вижда, че няма да бъде лесно.

След това мъжете се заемат с работата, и изглежда, че след много малко време успяват да изградят основа, над която ще са бъдещите обитатели на стаята.

Подът изглежда страхотно в този момент, а визията е впечатляваща. Но, това също е малко плашещо – да се мисли как малкото дете ще ходи без никакъв парапет, нали ?!

Разбира се, с времето всичко придобива завършен вид, има достатъчно място за всичко, което родителите искаха за детето им, пише „Петел“. Кътът е удобен и за възрастните, с компютър, принтер и офис стол. Има и място за играчки, малка секция, както и уютни килими!

Ето по този начин изглежда стаята в окончателния й вид.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *