Емилия пак на антидепресанти, заради Коко, който още блещи очи по Преслава и Анелия

Емилия пак е минала на антидепресанти. Фолк певицата по цял ден си седяла вкъщи, влачела се по чехли и пижама и се чудела какво да гледа по телевизията, шушукат нейни познати. Стигна се дотам, че тя публично се оплака от индийските сериали, докато само преди няколко месеца беше толкова активна, че не й идваше наум за дистанционното, пише столичен седмичник.„Няма ли край? „Малката булка”, „Моята карма”. Всеки ден си казвам, сигурно е последният епизод, и така до утре”, ядосано написа Емилия в социалната мрежа. Говори се обаче, че зад тези няколко изречения се крие много дълбок проблем, с който тя не може да се справи от месеци. Това е депресията, от която певицата страда, благодарение на безкрайните проблеми с мъжа на живота й – Коко Динев.

Самата Емилия призна преди време, че бащата на детето й я е докарал до панически атаки и хапчета. Но уж се била справила с проблема. Сега обаче той отново се връщал и този път нещата били още по-страшни от преди. Коко Динев, макар и все по-обедняващ и почти разорен, не спирал да сваля де що види, а това съсипвало благоверната му Еми.

Говори се, че напоследък той все по-често търсел срещи с бившата си жена Анелия, която очевидно искал да омае отново, защото бил зажаднял за нещо ново в леглото си. Тя обаче не му пускала, може би защото отдавна е наясно, че той няма пари, а може би защото не може да забрави юмруците, които е изяла по време на съвместния им живот. Това обаче за Емилия нямало значение. Тя била наясно, че не е достатъчна за любимия си и това я съсипвало.

Допълнителна сол в раната сипвали и постоянните домогвания на Коко до друга фолк дива – Преслава. За всички е ясно, че тя едва ли ще му върже. Той обаче й бил толкова навит, че не го интересувало, че се излага. Канел я в заведението си „Кошарите”, където се срещали посред бял ден, когато няма жив човек, който да ги забележи, камо ли някой, пред когото Пресиета да извие глас.

Всичко това довело Емилия до пълно отчаяние и тя вече била изгубила воля да се бори. Случвало се да изкара цял ден рошава и по пижама, нямала желание да прави нищо освен да гледа телевизия и да яде. Това с пълна сила е рефлектирало на фигурата й. След като за кратко успя да се вкара във форма, тя е започнала отново да пълнее. Говори се, че вече е ударила 70 кила и не спира да се тъпче.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *