ПОЗОР! „Кифли“ се гаврят с паметник на Левски

Гавра на ученички с паметник на Васил Левски възмути много българи. Снимката, на която четири момичета на видима възраст 16-18 години, позират с неприлични жестове към Апостолова, бе публикувана на страницата на „Български Репортер“ във Фейсбук.

 „Ученички се хилят и показват среден пръст към най-почитания български национален герой в съвременна България!
И преди да побързаме с „насолването“, нека се запитаме – Те ли са виновни, или по-скоро днешното пасивно и наситено с ниска култура, чалга образование, смачкани граждани и корумпирана държава общество? Това е продуктът на днешна България, показваща видимо и без никакъв срам среден пръст към освободителите и… „, пишат администраторите под снимката, изпратена им от техен последовател. Той обаче не е уточнил къде е правена тя.

„Тъпи момичета, без възпитание от родителите им,този герой е за възхищение, не зная дали изобщо знаят какво вършат тея ненормални момичета! Разочарована съм от днешната младеж!“, споделя потребителка и се възмущава от поведението на тийнейджърките.

Не е ясно дали снимката е направена на 3 март.  Коментарите за поведението на момичетата оставяме на вас, отбелязва „Стандарт“. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *