Каква жена сте според зодията

Зодиакалният знак, под който сме родени, дава отражение върху голяма част от чертите на характера, които притежаваме. Поглеждаме към звездната карта, за да видим какво показват звездите за нежните представителки на зодиака. Каква жена сте според зодията? Вижте в следващите редове.

Овен
Жената Овен е самоуверена. Тя не се нуждае от разрешение, за да действа така, както иска. Винаги се стреми да покаже своята женствена страна и понякога обича да се облича предизвикателно. От друга страна може да я забележите облечена в бизнес костюм, красива вечерна рокля или други изискани облекла, защото жената Овен определено има усет към модата. В делата тя е конкурентна, като тази ? черта се наблюдава и в любовните ? взаимоотношения. След като някой мъж заплени сърцето ?, тя ще направи всичко възможно, за да го има. Очаква вярност от половинката си, може да бъде лоялна в любовта, но обича да флиртува.

Телец
Секси, забавна и здраво стъпила на земята. Това е жената Телец. Тя е идеалната половинка за онези господа, които търсят балансиран и истински партньор. Жената Телец е надеждна, търпелива, разумна и има голямо чувство за хумор. Почтена и толерантна е към другите, а на моменти твърде сантиментална. Не обича промените и затова трудно свиква с тях. Обича лукса и се стреми към него, но въпреки това действа разумно с личните финанси. Жената Телец често постига успехи и намира за интересни онези неща, които за другите са скучни. Винаги търси начини да развива себе си като личност.

Близнаци
Безгрижна и забавна, жената Близнаци е глътка свеж въздух за тези представители на силния пол, които търсят партньор, който няма да бъде твърде прилепващ или инертен. Представителките на зодия Близнаци са известни със своята интелигентност, любопитството и отлична комуникация. С тях разговорите са увлекателни и вдъхновяващи. Мислят бързо, адаптивни са и вещи във флирта. Друго характерно за нежните представителки на зодията е, че те са динамични във всичко и рядко скучаят. Търсят разнообразието в работата, хобито и в любовта.

Рак
Страстна, емоционална, уязвима и грижовна. Жената Рак е готова да направи всичко за своите близки и любим човек. Силно интуитивна, тя има естествен талант, който ? помага да разбере от какво точно се нуждае половинката ? как да се погрижи за нея. Нейната роля е да обича, да се грижи за дома, да властва. Жената Рак обича да владее всяка ситуация не само в личния си живот, но и в работата. Понякога е свръхемоционална и забравя, че действията и думите ? могат да бъдат разрушителни за самата нея. Не обича да бъде пренебрегвана от партньора и ако бъде силно обичана, ще даде двойно любов на човека до себе си.

Лъв
Лъвът е драматичен знак с някои фундаментални контрасти. Жената Лъв е една от най-уверените и агресивни в зодиака. Тя е харизматична, оптимистична, винаги вижда добрата страна на нещата дори в сложни ситуации, умее да поема отговорности и винаги иска да бъде забелязана. Ако не е в центъра на внимание е склонна да прояви драматичност. Въпреки че изглежда твърде силна и понякога е твърде егоистична, отвътре е лесно ранима. Когато е критикувана или игнорирана, става агресивна. Обича да бъде заобиколена от топли и позитивни личности.

Дева 
Жената Дева се отличава с бърз ум и перфекционизъм и с това, че успява да намери хумора в повечето неща край себе си. В повечето случаи е съпричастна с емоции на другите и рядко показва своите. Способността ? да съчувства я прави една от най-добрите съветници, терапевти и психолози. Жената Дева обикновено има фантастичен усет към детайла и се стреми край нея винаги да има ред. Една от отрицателните ? черти е, че понякога е силно критична, песимистична и хленчеща за проблемите. Винаги търси чуждото внимание, както и признание за постигнатите успехи.

Везни
Силна, общителна и страстна е жената родена под знака на зодия Везни. Има добре поддържан външен вид и винаги се стреми да впечатли. Има усет за красивото, изтънченото и обича всичко, което подсказва романтика. Когато се намира във връзка се стреми постоянно да подобрява комуникацията с половинката си. Въпреки тези си положителни черти, жената Везни може да бъде и голям егоист и лесно изпада в депресивни състояния. Понякога е едновременно силно привличаща и отблъскваща.

Скорпион
Страстна, секси и властна! В много отношения това е най-уникалният и драматичен знак и един от най-трудните за разбиране. Жената родена под знака на зодия Скорпион притежава голяма вътрешна сила, обича да бъде водещата страна в една връзка и вярва силно в това, че може да постигне успехи. Тя е любопитна, а в любовта винаги избира силни, страстни и интензивни партньори. Има много тайни, които рядко би разкрила. Не приема отказ, а когато тя реши да се откаже от някой или нещо, го прави така, че рядко би се върнала назад.

Стрелец 
Дива, борбена, независима! Да, това е жената Стрелец. Тя притежава приключенски дух, обича да пътува, живее на ръба, лесно създава контакти и е верен приятел. На моменти е твърде спонтанна и агресивна. Притежава отворен ум, силна интуиция и атлетична фигура. Жената Стрелец е любопитна към заобикалящия свят. Освен пътешествията тя обича да чете, да посещава интересни курсове, семинари, стреми се към успехи в кариерата. Нейната амбиция често е заразителна. Едни от негативните ? черти на характера са това, че тя не харесва ограниченията и на моменти не проявява разбиране към емоциите на другите.

Козирог
Тези дами искат на всяка цена да успеят. Независимо дали става въпрос за постигане на успехи в кариерата или като домакини. Те са сложна съвкупност от практичност, скромност и самодисциплина. Могат да бъдат търпеливи, отговорни, но когато става въпрос за романтика и любов, сякаш са по-пестеливи в изразяването на чувствата и емоциите си. По природа са доста предпазливи и рядко поемат рискове. Една от най-големите им сили е, че могат да си поставят дългосрочни цели. Обичат да спорят и рядко биха признали грешките си.

Водолей
Жената Водолей е секси и много умна. Тя е непредвидима, широко скроена и уверена в себе си. На моменти може да бъде определена като студена личност, но в никакъв случай не е агресивна. В любовта търси сигурен и независим партньор, който да не ? отстъпва по интелект. Има сравнително малко приятели, защото старателно подбира хората, с които да бъде заобиколена. Умее да постига успехи в кариерата, харесва иновациите и е една модерно мислеща жена. Жената Водолей рядко се замесва в интриги и клюки и определено е един от най-малко дребнавите знаци в зодиака.

Риби
Жената Риби е изключително женствена и често много атрактивна. Тайнственост, въображение, чувствителност. Това са само част от чертите, които притежава. Винаги проявява състрадателност, готова е да се жертва за другите и често нейното настроение се базира на това в каква среда се намира и с какви хора е заобиколена.Намира своя вътрешен мир, когато е даваща. Рядко влиза в спор и го прави така, че да не нарани отсрещната страна. Жената Риби е идеалист по душа, харесва изкуството, обича да пътува и да чете. Когато е изправена пред проблеми, често предпочита да избяга от тях, вместо да се опита да ги разреши.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *