Тази нощ е новолуние! Важни са първите 8 часа, вижте какво да направите, за да се сбъднат желанията ви

Силата на Луната днес ще съдейства при изпълнението на желания. Тя се намира в Риби и новолунието ще настъпи точно в 03:56 тази нощ. 

Препоръчва се да запишете желанията си на лист хартия, тъй като така им предавате по-голяма сила.

Най-силни са първите 8 часа от началото на Новолунието, а желанията могат да се записват до 48 часа от началото на тази фаза. 

След като запишете това което искате, благодарете и си представете, че вече се е случило.

 Желанията ви трябва да се отнасят единствено до вас и да не се опитвате да влияете на решенията и съдбата на друг човек, защото това няма да се сбъдне. Подходящи желания са Искам да имам повече време за щастие със семейството ми. Искам с лекота да разбирам чувствата на другите. Искам да бъда напълно щастлива в дома си.

Новолунието предразполага и към стартиране на вашите планове.

Това е най-доброто време от месеца за оформяне на нови идеи и работа, както и концентрация върху това, което искаме да реализираме след време.

Днешната фаза на Луната в Риби може да подтикне повечето хора да погледнат към миналото си, за да разберат кои модели на поведение от детството да оформили характера им. Спомени от детството могат да ви разчустват и да ви върнат години назад в преживявания, когато сте се чувствали обичани и закриляни.

Може да почувствате нужда да простите на родителите си, на децата си и на себе си чрез отношенията с тях. Новолунието предразполага и към повече чувствителност и емоционалност.

Възможно е въображението да се преплита с чувствата. Възможно е и скрити спомени от миналото да излязат на показ днес. Денят е подходящ да си останете вкъщи и да приготвите вкусни ястия. Може също да внесете промени в дома си, за да стане по-уютен.За жената

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *