Пиян тръгна пеша с бутилка в ръка по АМ „Струма“, за да не го прегази, шофьор обърна БМВ-то си в канавката

Пиян мъж, разхождащ се по АМ „Струма“ посред нощ, предизвика катастрофа и замалко не загина в нея. Около 2 часа сутринта вчера столичанин, пътуващ за Банско, видял внезапно мъжа на платното и за да не го прегази, навил рязко волана и обърнал в канавката край магистралата БМВ-то си.

Пътният инцидент станал на АМ „Струма“ край село Дяково, община Дупница. За броени минути на мястото пристигнал екип на Спешен център. Медиците заварили на пътното платно да лежи мъртвопиян 56-годишният Иван Андонов от село Кременик, община Дупница. До него се търкаляло шише с ракия. Шофьорът на лекия автомобил се отървал само с уплаха, но трябва да се бръкне дълбоко в джоба за ремонт на автомобила.

Дежурният лекар прегледал пешеходеца и установил само натъртване по тялото му, тъй като бил закачен леко от БМВ-то. Пред екипа на Спешен център шофьорът на лекия автомобил споделил, че мъжът се е движел на зиг-заг по осевата линия с шише в ръка, и за да не го прегази, предприел рисковата маневра и автомобилът се обърнал в крайпътната канавка.

Иван Андонов заявил, че бил на гости на приятел в съседното село и си тръгнал пеша. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *