ВИДЕОТО, КОЕТО РАЗПЛАКА МИЛИОНИ! Сляпа бременна отиде на ултразвук, а това, което лекарят направи за нея, ще ви остави без дъх

Въпреки, че слепите хора са лишени от възможността да видят красотата на света, те имат уникален сетивен опит, който донякъде компенсира липсата на зрение. Когато едно от сетивата липсват, останалите стават по-силни и всяко малко нещо придобива друг смисъл.

Това явление не се среща толкова рядко, колкото хората си мислят. Слепият художник Джон Брамблит никога не е виждал жена си или сина, но рисува реалистични техни портрети чрез докосване на лицата им.

Татяна е сляпа майка и е с голямо нетърпение чака момента, когато ще прегърне неродения си син за първи път. За разлика от останалите жени, тя не може да види детето си на ултразвук, макар че си представя лицето му, дори твърди, че може да го подуши.

Лекарят, който наблюдава бременността на Татяна, решава да й направи безценен подарък, пише petel.bg. Вижте как докторът успява да й даде онзи неповторим момент, когато бременната се среща за първи път с нероденото си дете. Видео, което няма да ви остави безразлични до последната секунда.

loading...


 

 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *