С концерт на Веселин Маринов дамите на Банско бяха почетени по случай Международния ден на жената

В препълнената зала на читалище „Никола Вапцаров 1894“,  със затрогващ концерт на обичания от поколения изпълнител Веселин Маринов, бяха почетени всички представителки на нежния пол от курортния град по случай Международния ден на жената. Организаторът – община Банско, бе превърнал целия ден в истински празник за дамите – красиви теменужки бяха поднесени както на нежната половина от общинска администрация Банско, така и на жените от Дневен център за възрастни с увреждания – Банско и Клуб на пенсионера „Радон Тодев“, на учебните и социални заведения, както и културните институции.

В словата си към дошлите да се насладят на хубава българска музика, кметът на община Банско Георги Икономов поздрави представителките на нежния пол, като им пожела много щастие, здраве и късмет. 

„За съжаление хубавият празник бе почернен от трагичната смърт на нашата съгражданка Наталия Тинчева. Това идва като напомняне, че животът и сигурността на всички жители от общността е основен приоритет и аз като кмет ще използвам всички дадени ми правомощия за защита и осъществяване на адекватна превенция” заяви той пред аудиторията в залата.

Именно затова песните, изпълнени от Веселин Маринов, бяха посветени на най-чистото чувство, което дава упование в миговете на трудност – любовта. Със силата на въздействието им, певецът вдигна публиката на крака и заслужено получи нейните овации.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *