ХОРОСКОП ЗА 10 МАРТ

ОВЕН
Много късметлийски е служебно-професионалният четвъртък за Овен, но в деловата работа за социален просперитет ще имате силни спънки. В бизнеса сте в позиция на предимство днес и на интелектуално ниво можете да имате разисквания. Успешни бизнес преговори за някои от Овен. Имате силна интуиция и ако я канализирате правилно, може да разчитате на успех.

ТЕЛЕЦ
Успешен е четвъртък за Телец, за някои е валидно професионалното издигане с аналогично финансово осъществяване. В бизнеса може да разчитате на доблестното отношение на мъж спрямо вас и успешните действия в даден вид съперничество. Не разчитайте на протекции или чужда подкрепа, тъй като може да ви подведат.

БЛИЗНАЦИ
В четвъртък Близнаците ще ги занимава темата пари, но то е по-скоро поради неразрешим проблем, отколкото начините за набавянето им. Въпреки това в служебен аспект много от Близнаци ще се преборят за бъдещото си добро заплащане според труда им. Някои от вас могат да имат ползотворни контакти с приятели, болшинството ще получат добро известие.

РАК
Днес Раците са особено обезпокоени за материалния си статут и в тази връзка са решени на категорични действия за подобряване на положението си. Ако се налага да разрешите въпроса с професионалното си заплащане, потърсете съвета и съдействието на по-възрастен колега или роднина. Дори и да предизвикате конфликт, той ще се окаже навременен.

ЛЪВ
Днес Лъвовете са настроени да покровителстват и подпомагат другите. Може би ваши близки имат нужда от вас и вие с радост ще ги подкрепите. За някои от знака е възможно получаване на известие за благоприятен изход от съдебно дело. В службата ще имате неприятни изживявания, може би клевета от страна на жена. Семейни разправии за пари.

ДЕВА
Незаслужен скандал спрямо някои дами от Дева може да бъде основното определение за четвъртък. В професионален аспект имате влиятелна протекция от приятел, който може да ви зарадва с финансова подкрепа. Плановете ви, зависещи от контактите, са близки към завършеност, но ви остава да преодолеете още едно препятствие.

ВЕЗНИ
Добър ден за вас е четвъртък поради характерната ви борбеност. Бъдете внимателни днес при работата в съдружен бизнес с жена. Големи служебни неприятности и скандали на работното място могат да повлияят на настроението ви дотолкова, че да ги прехвърлите и в дома си. Обърнете внимание на контактите си, като някои от тях може да ви бъдат полезни с подкрепата си.

СКОРПИОН
Четвъртък е успешен ден за Скорпионите, а вие сте решителни за справянето си с проблемите. В службата може да се предизвика конфликт на тема финанси, но вие сте достатъчно авторитетни, за да извоювате желаното от вас. Не са изключени и неприятности днес от страна на жена – партньор в бизнеса. Внимавайте, ограничете контактите!

СТРЕЛЕЦ
Дори и в конфликтни ситуации, Стрелците днес са благородни и недосегаеми от битовите проблеми. В службата има вероятност да сте насилствено огорчени от колежка във връзка с пари, но вие смело ще приемете атаката и в крайна сметка ще бъдете доволни от поведението си и постиженията. Бъдете внимателни, четвъртък е много неприятен във връзка с проблеми от семейно естество.

КОЗИРОГ
Финансовите трудности в четвъртък засягат по-голямата част от родените под Козирог. Има справяне, но с намесата на колеги и приятели. Все пак не разчитайте на 100% на тях, ще се уморят да ви тикат напред и ще ви оставят сами. Професионалното ви заплащане много ще ви интересува днес, благоприятното разрешение няма да закъснее. Има предпоставки за домашен скандал, предизвикан от роднина.

ВОДОЛЕЙ
Във вашия живот настъпват неминуеми изменения. Нещо завършва, за да даде път на започващото. Четвъртък е успешен за Водолеите, като резултат от действена промяна. Характерни са укрепване на любовна връзка, сключване на брак или партньорски съглашения. Вие сте силно енергични и активни в дейностите си днес. Ще ви спори в работата, ще получите и похвали от началниците си.

РИБИ
Рибите са предразположени да ги мамят днес, още повече че някои от вас са със сериозни материални проблеми. Внимавайте! За някои от Риби е възможно посещение в дома от приятел, който ще ви донесе добри новини. Много успешен е професионалният ден, където имате симпатиите и подкрепата от шеф. Благоприятно е бизнес партнирането днес. Очаквайте постъпления в банковата си сметка. При деловата си изява ще се натъкнете на добри предложения и идеи.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *