Пребитият в дискотека Кирил лежал на стълбите с глътнат език около 20 минути

Брат ми вече не е в кома, но още е с опасност за живота. Това каза за bTV Димитър Тодоров, който е брат на Кирил, младежът, пребит в дискотека в Студентския град в нощта срещу сряда. Момчето бе спасено от боксьора Кубрат Пулев, който му извадил езика. Днес в 10 ч лекари от болница „Св. Анна“ щели да имат съвещание, на което да решат дали да оперират Кирил. Той е с хематом в задната част на малкия мозък. Според брат му хематомът е получен от удар с твърд предмет, вероятно бокс. По неофициална информация единият от охранителите носел такъв бокс, каза Димитър.

Това, което той научил е, че между компаниите на две маса в заведението избухнал скандал. В едната компания бил и Кирил. Охранителите го извели от заведението и го оставили на стълбите. Около 20 минути младежът, който е бивш футболист, престоял там с глътнат език. От това той е получил емболия на белите дробове. Спасен е бил благодарение на Кубрат Пулев.

Димитър видял брат си в 5,15 сутринта, час след инцидента. Тогава не се знаело дали ще оживее. Братът отрече Кирил да има някакви заболявания, още повече че бил спортист, а в момента се занимавал с фитнес.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *