Зла прокоба измъчва Мария Шарапова

Зла прокоба тегне над световната тенис звезда Мария Шарапова. Наред с любовните драми след раздялата с нашия Григор Димитров тези дни на главата й се стовари допинг скандалът. В момента бившата Гришовица чака със свито сърце наказанието си, което като нищо може да срине из основи спортната й кариера. В Русия се мъчат да обяснят какво се случва с живота на иначе сдържаната и примерна Маша, любимка на нацията и с милиони фенове от цял свят. Според популярния руски вражалец Зирадин Рзаев над Шарапова висне тежка прокоба заради направена магия в миналото.

28-годишната рускиня е сред най-богатите и влиятелни звезди на световния спорт през последното десетилетие. Като се прибави и нейната природна хубост, Мария Шарапова се превръща в мечтания образ. Но аурата й е била пробита, твърди гадателят Рзаев.

Макар и изкушение за всеки мъж, Маша реди несполука след несполука на интимния фронт. Последната й връзка беше с наш Гришо, с когото уж бяха лудо влюбени, но за малко повече от две години. Двамата се разделиха миналото лято, а оттогава никой не знае за друг мъж в живота й.

Преди това Шарапова се пробва неуспешно първо с музиканта Адам Лавин, а след това и с баскетболиста Саша Вуячич. Дангалакът беше сгоден с нея, но Маша му върна годежния пръстен точно преди да им свирнат сватбения марш на Менделсон. Затова я нарекоха „булката беглец“.

Любовните драми на Шарапова се дължат на магия, категоричен е ясновидецът Зирадин Рзаев, след като има възможността да се срещне лично с руската тенисистка. По време на разговора усетил веднага негативната намеса в аурата й. „Това й пречи да общува добре със силния пол. Магията й е направена от ревнива жена, когато Мария е била на 23 години“, разкрива предсказателят.

От любовния фронт прокобата се е пренесла и върху работата на Шарапова. Допинг скандалът отпреди дни жестоко очерни иначе успешната й спортна кариера. Мнозина я набедиха за измамница и я призоваха да върне всички спечелени трофеи, макар съставката, заради която изгоря, да влезе в забранения списък на допинг ченгетата едва от 1 януари тази година.

Както самата Шарапова призна, от десетина години ползва лекарство за сърце, в което се съдържа въпросната субстанция – мелдониум.

Покрай шумния скандал масово спонсори и рекламодатели избягаха от рускинята като дявол от тамян. Неудачите на Мария на корта тръгнаха още в средата на миналата година, когато започна разпадът на връзката й с Григор Димитров. След спечелената титла в Рим (последна до момента) остатъкът от сезона за Шарапова бе провален от непрестанни контузии.

Маша тръгва на психолог

Мария Шарапова се намира в психически срив след гръмкия допинг скандал, твърдят руските медии. Според мълвата най-близките хора посъветвали Маша да посети психолог, за да не стигне до по-сериозна криза.
Говори се, че Маша не я хващал сън цяла седмица, откакто разкри за положителната си проба от Аустрелиън Оупън.

Най-голямото мъчение за тенис звездата било неизвестността около наказанието, което ще й наложат от световната тенис асоциация. Санкцията трябва да бъде официално обявена утре.

В семейството на тенис звездата дори имало опасения, че Шарапова може да изпадне в тежка депресия, ако присъдата на рускинята се окаже по-тежка от очакваното.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *