6-има нови шефове на дирекции назначиха в община Дупница

Бившата управителка на хотел Цветанка Вуковска спечели конкурса за началник отдел „Търговска дейност и управление на общински активи” в община Дупница. За позицията кандидатурите били две.

Кандидат-кметицата на ГЕРБ в община Бобов дол Мая Спасова е назначена за директор на дирекция „Околна среда, транспорт и сигурност”. Тя е била единствен канидидат за позицията. Както вестник „Струма“ писа, Мая Спасова сама подаде оставка като директор на предприятието по чистота в Бобов дол, след като изгуби изборите за кметския пост. От началото на годината тя работи в екоотдела на община Дупница.

За шеф на отдела „Култура, образование и младежки дейности” е назначен досегашният началник „Просвета“ в общината – историкът Тодор Петков. Той е на тази длъжност от началото на предишния мандат на сегашното управление на Дупница.

Досегашният експерт в транспорта в община Дупница Александър Паризов е спечелил конкурса за началник отдел „Транспорт и сигурност“, а Милена Йорданова е новият началник отдел „Инфраструктурани проекти и обществени поръчки“. За шеф на отдел „Екология, чистота и временна трудова заетост” е назначена Десислава Борисова, съобщиха от Общинската администрация.

Светлана Кончева и Нели Йорданова са назначени като счетоводителки. Те ще водят финансовите документи на детските градини в общината. Назначението им бе провокирано от скандала, който се разрази с домакинката на детската градина в село Бистрица Даниела Манева, която даде кмета Методи Чимев на прокуратурата. До този момент финансовата документация на детските градини се обработваше в общинската счетоводна къща. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *