Феновете на орлетата призоваха любимците си: Уволнете Стойчо Стоев

Уволнете Стойчо Стоев, призоваха любимците си феновете на орлетата в навечерието на мача с „Левски“. Почти сигурно дори при частична издънка срещу благоевградчани наставникът на сините е пътник от Герена. За ултрасите, желаещи да подкрепят хората на Наджи Шенсой в столицата, тръгва рейс в 13.00 ч. в деня на мача от паркинга на хотел „Ален мак“. Екскурзията е със символичната цена от 4 лв., още с 8 трябва да се бръкнат запалянковците, на колкото домакините са заковали стойността на билетите за гостуващата агитка.

Четирима са играчите, на които със сигурност няма да разчита треньорският щаб. Наказани са Сандански, Дюлгеров и Сандев, трайно контузен е Башлиев. През седмицата не издържа на натоварванията таранът Мартин Тошев, което вещае принудителна почивка и за него. Все още не е готов за цял мач бразилецът Маркиньос. Направо ме боли главата от кадровите проблеми, кахъреше се Шенсой, но в същото време дебело подчерта, че статистиката му начело на нашенските отбори в двубоите с „Левски“ е положителна, наблегна и на факта, че настоящият му тим също е с отличен баланс от 4 т. от двата сблъсъка в настоящата кампания.

Минаха три мача, в които тенденцията е да вкарваме гол във всеки от тях. Това означава, че в атака работим в правилна посока. Проблемите ни идват от защитата и евтините попадения. Планирахме минимум 4 т. от срещите с „Берое“, „Ботев“ и „Лудогорец“, взехме само една и сега трябва да компенсираме. Противникът също има да наваксва, така че сме в равни позиции, коментира още пиринският предводител. Повече от 20 човека ми се обадиха по телефона, че съм бил прав в оценката на съдийството в мача с лидера, но ето че ме наказаха. Оставям го на съвестта на тези, които взеха това решение, допълни косоварят, който изгоря с 2 бона глоба и ще гледа гастрола на стадион „Георги Аспарухов“ от трибуните.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *