Любовен хороскоп за 14-20 март 2016

През втората седмица на месец март, любовният климат ще бъде променлив. Няма да липсват конфликтни ситуации. Добрата новина е, че благодарение на Венера и Нептун ще може бързо да забравите лошите неща и да си простите с половинката. Отделно Марс ще помогне сексуалната възбуда и желанието за страсти да бъдат още по-горещи.

Овен

В началото на седмицата може да се почувствате неудовлетворени от връзката си. Ще се окаже, че вие двамата имате много различни идеологии или ще възникне друга ситуация на спор. В тези моменти добрата комуникация е важна. Ако успеете да преодолеете споровете, ще имате един романтичен уикенд.

Телец

За тези от вас, които се намират в сериозна връзка и споделят финансите с партньора, ще има моменти, в които ще си проличат разногласията по отношение на това как се разпределят средствата. Ако са ви необходими средства за определена инвестиция, запазете добрия тон и споделете вашите идеи с любимия човек. Може и да постигнете съгласие.

Близнаци

Ако имате любим човек до себе си, то той определено ще покаже колко е нетърпелив към вас. Вашата амбиция да успеете в кариерата ще отнеме повече от личното ви време и именно това няма да се хареса на половинката ви. Не се оставяйте да бъдете манипулирани. Не забравяйте, че не трябва да избирате между любовта и кариерата. Споделете вашите желания на половинката, само така ще преодолеете споровете.

Рак

За някои от представителите на зодията през последните дни е било доста интересно на работното място, защото офис романтика е събудила техните страсти. Тази седмица е добре да бъдете на разстояние един от друг или да покажете своята близост не по време на работа. Изберете някое романтично място, на което да може да останете само двамата. Очакват ви хубави моменти.

Лъв

Любовта ще бъде като скалист терен за вас в началото на тази седмица. Ако сте обвързани, нещо в отношенията с половинката ще ви накара да се почувствате уязвими. Някакви стари любовни рани ще напомнят за себе си или нещо незначително ще ви накара да изградите стена между вас и партньора. Не оставяйте нещата така, а изчистете недоразуменията.

Дева

Напрежение в семейството ще наруши романтиката или поне в началото на седмицата. Противоречията между вас и любимия човек изискват специално внимание. Ако успеете да ги разрешите, в неделя всичко ще се нареди. Благодарение на Венера и Нептун, които ще окажат влияние на вашия сектор на партньорствата, всичко лошо ще бъде забравено и ще можете да се концентрирате върху добрите неща.

Везни

Най-лошото нещо, което може да направите тази седмица е да обсъждате любовния си живот с колеги. Това ще даде повод за клюки по ваш адрес или ще получите нежелани съвети. Направете всичко възможно да не споделяте подробности за личния живот и не позволявайте някой да се намесват в отношенията ви с половинката.

Скорпион

Докато ви ще искате да се насладите на романтиката през тази седмица, половинката ви ще се опита да разруши всичко. Възможно е да възникнат спорове по отношение на финансите. Направете комуникацията ясна. За щастие в края на седмицата любовта помежду ви ще надделее.

Стрелец

Разногласия в любовта ще има и за обвързаните представители на зодия Стрелец. Те ще са от чисто битов характер и ще са свързани с финанси или някаква промяна в дома, като ремонтни дейности, обзавеждане. В края на седмицата всички недоразумения ще бъдат изгладени и ще разберете, че споровете са били за нещо, за което наистина не си е заслужавало да се карате.

Козирог

Някои от обвързаните представители на зодията ще се почувстват неудовлетворени от половинката си по отношение на нещо тайно, което ще им бъде споделено. Възможно е да не искате да запазите секретност. Това ще подразни половинката ви и ще възникнат конфликти. Дали не е добре да уважите желанието на партньора?

Водолей

Някои от вас скоро са започнали нова романтична връзка. Не толкова гладко ще върви любовта през тази седмица и това ще ви накара да се почувствате неудовлетворени. Отношенията един към друг може да охладнеят и това да е причина за възникването на усложнения помежду ви.

Направете всичко възможно да не се стига до големи конфликти, но ако има нещо за изясняване –изяснете го. След неделя нещата ще започнат да се нареждат в положителна посока.

Риби

Единственото, върху което ще имате желание да се съсредоточите е любовният ви живот. За съжаление, това може да е за сметка на вашия професионален успех. Пред вас е дилемата работа или любов. Помислете внимателно и не действайте прибързано. В края на седмицата събитията ще започнат да се случват във ваша полза.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *