Мадона пияна на сцената. Пита „Кой ще ме изчука?“

Продължават необузданите и безконтролни изпълнения на Мадона по време на турнето й в Австралия. По време на снощния й втори концерт в Rod Laver Arena в Мелбърн певицата отново изнесе цяла тирада от обиди към бившия си съпруг – „този кучи син“.

 

След което взе бутилка текила от публиката и след като отпи яка глътка шокира публиката с думите: „Моля, искам някой да ме изчука!“…

Но веднага след това каза без абсолютно никаква емоция: “Шегувам се, бе, шегувам се..Поне за това нямам нужда да се моля“.

 

“Моля, нека някой се погрижи за мен. Кой ще се погрижи за мен?“ – продължи певицата, докато в залата настъпи пълно мълчание.

 

Облечена в корсет на куртизанка Мадона, видимо пияна, едва се придвижваше, залитайки на сцената. В един момент изкара детско колело и докато се опитваше да го подкара падна, но успя да задържи бутилката текила и не я счупи.

 

След като се опита да кара детска тротинетка и се преобърна, Мадона се изправи отново, макар и трудно и каза с пиянски глас: „Всичко върви наопаки тука“.

„Какво си мислите? Мислите си, че ми е от ДНК-то ли?…- продължи с клоунските изпълнения 57-годишната певица.

 

След това продължи с ругатните по адрес на Гай Ричи, наричайки го „най-досадната личност“ и „кучи син“ и завърши с думите: „Не искам никога повече да виждам това лице!“

 

Звездата изпълни песента си “Intervention” и я посвети на 15-годишния си син Роко, за който в момента води съдебна битка с Гай Ричи за родителските права. По време на изпълнението на огромен екран зад нея се въртяха снимки на Роко…

„Едно нещо разбрах в този живот и то е, че просто трябва да свикнеш. Приемай света спокойно и няма да те боли толкова“ – каза Мадона, изпълнявайки песента.

Миналия четвъртък по време на първия си концерт в Мелбърн Мадона закъсня с цели четири часа, накрая се появи подпийнала и в клоунски костюм. Тя продължи да пие на сцената водка, носейки шишето със себе си и каза, че е готова да излекува раните си от раздялата със сина си.

 

“Всички знаят сагата между мен и сина ми Роко“ – каза Мадона по време на шоуто, което бе озаглавено „Сълзите на клоуна“. „Това е една итория, в която няма нищо веселе за разказване и за преосмисляне“.

Човек от нейния екип споделил за австралийски медии: „Разделянето на Мадона от Роко направо я съсипа и тя обвинява за всичко Роко“.

На концерта в Оукланд когато трябваше да изпълни песента за Роко, тя се разплака на сцената.

 

“Няма по-силна любов от тази на майката към сина. Но ако продължавам да говоря за това ще се разплача“ – каза тогава Мадона. След това посвети на тази любов песента си “La Vie en Rose”

“Надявам се да ме чуе някъде там и да знае, че много ми липсва“ – каза Мадона. По-късно в Instagram тя качи негови снимки и написа, че много й липсва нейното момче „пълно с живот и пълно с любов“.

В момента двамата родители се съдят взаимно за родителските права в два процеса в Лондон и Ню Йорк. Съдиите призоваха двамата родители да се разберат взаимно за сина им Роко, като адвокатът на Мадона съобщи за „New York Post“, че тя по принцип се е примирила с мисълта синът й да остане да живее при баща си, като всеки месец ще има право да го вижда за по една седмица.

 

 

Заключителното заседание на съда в Манхатън е планирано за 16 юни.

Говорителят на певицата отказа всякакви коментари за медиите.

loading...


Не е ясно дали Мадона ще бъде в състояние да завърши австралийския етап от своето световно турне “Rebel Heart”, където й предстоят още три концерта.

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *