Благоевградският футболист Станислав Манолев гушка мома-петричанка

Благоевградчанинът Станислав Манолев изпадна от плановете на националния селекционер Ивайло Петев, но това по никакъв начин не може да помрачи настроението му. Причината е, че халфът на „Кубан“ се рее на крилете на любовта.

От няколко месеца насам доскорошният национал има нова тръпка. Това е родната моделка Калина Якова. Лина, както е известна сред приятелите си тя, тотално е омаяла благоевградчанина.

Зеленооката красавица и Станислав се запознали в България при едно от прибиранията му. Страстта между тях бързо се разгоряла и двамата вече официално са двойка. Калина често отскача до Русия, за да е с любимия си, издадоха близки до влюбените. Той я е запознал с всичките си приятели в Краснодар, както и с аверите си Георги Миланов и Ивелин Попов и половинките им. Двамата посрещнаха заедно и Нова година в Банско.

 

Калина е на 25 години и е от същия край като Манолев. Тя е от Петрич и е израснала в семейството на лекар и нотариус. Якова обра овациите на конкурса „Мис Европа – Италия 2013“, като стана първа подгласничка на кралицата на проведения в Лече конкурс. Красивото момиче бе и изборът на публиката заради уникалните си очи и слънчевата усмивка. За Калина твърдят, че е красиво и много интелигентно момиче. Владее няколко езика и е завършила образованието си в Италия, пише България днес.

loading...


 

Интересното е, че докато Манолев е на върха на щастието с Калина, го свързваха и с друга жена. Това е руската адвокатка Луиза Назарян. Причината са няколко общи снимки, които имат двамата в социалните мрежи. Оказа се, че напористата юристка от Краснодар, която е разведена и има дъщеря, е много близка приятелка на двойката. Тя дори се е заела със задачата да помогне на Лина да свикне с живота в Русия.

Калина е първата жена, която той показва след края на връзката си с дългогодишната си приятелка Грета. Двамата бяха заедно доста време и когато всички очакваха сватба, изненадващо се разделиха.

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *