КАКВО СТАВА В СОФИЯ!? Банда маскирани пребиха 2-ма мъже с метални тръби

Банда маскирани пребиха с метални тръби двама столичани. Инцидентът е станал в понеделник на обяд в паркинг за автомобили, съобщава „Стандарт“. Андрей Димитров на 42 години и 46-годишният Даниел Ганев си тръгнали от заведението „Корнер“ и се запътили към подземния паркинг, за да вземат колата си. Докато говорели, изненадващо били нападнати с метални тръби от петима маскирани мъже. Нападателите влезли през входа за автомобили.

„Тръгнаха директно към нас. Първо удариха моя приятел, после мен“, разказва Андрей. Биячите не казали и дума на двамата мъже, само им нанасяли удар след удар.

В паркинга нямало други хора, които да осуетят станалото. „Приятелят ми Даниел успя да се измъкне и да отиде до входа за клиенти, викайки за помощ. Тогава мъжете, които бяха с маски, изрязани само на очите им, си тръгнаха“, допълва Андрей. След станалото той установил, че му липсват част от парите, но не е сигурен дали точно биячите са ги взели, или той просто ги е изгубил.

„Трябваха ни няколко минути да се съвземем. От главата ми течеше много кръв. Усетих, че ръката ми виси“, разказва мъжът. Веднага след това жертвите се качили в колата си и отпътували директно към „Пирогов“. 

„Не дължа пари, не съм и давал назаем. Нямам бизнес, с който да съм засегнал някого. Никога не съм получавал и заплахи“, признава Андрей Димитров.

Пострадалият има снегорин и минибагер. Вследствие на побоя той е с фрактура на ръката, счупване на предмишницата, разцепване на главата и множество натъртвания. Даниел е с по-леки охлузвания.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *