Чък Норис и Документа два дни лежаха в болница „Ив. Скендеров“ след препиване на Сирницата в Хаджидимово

Двама мъже от Хаджидимово и Петрелик са приключили празника Сирни Заговезни в болница „Иван Скендеров” в Гоце Делчев, след като си причинили различни травми вследствие злоупотреба с алкохол.

Георги Д. от Петрелик, известен в района като Чък Норис, и Георги В., познат с прякора Документа, били дейни участници в празненството, което се заформило на Сирницата, разположена на околовръстния път в Хаджидимово на 13 март, и вдигали чести наздравици на отрупаната с алкохол и мезета маса. Около 23.30 часа от компанията потърсили Спешна помощ, защото край огъня изпаднал в несвяст от препиване Документа. Всъщност спешните медици били повикани за още един от празнуващата група – Чък Норис, който така се бил натряскал, че паднал от стола, ударил се в масата и си контузил главата.

Празнуващите жени и мъже около обредния огън се видели в чудо от шурналата като фонтан кръв от главата на Георги и от изпадналия в алкохолна кома от препиване Георги В. Дошлите на място медици натоварили и двамата в линейката и ги закарали в МБАЛ ”Иван Скндеров”. И на двамата са направени промивки с въглен и други манипулации, за да ги свестят. Вчера са били изписани от здравното заведение в Гоце Делчев. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *