Скайп сватба издържа 2 дни до развода, не можели да правят секс

Сватба след интернет запознанство в скайп издържа само 2 дни до развода в Русе. Районният съд разтрогна брака на младоженците, след като съпругът подал иск да прекрати формалната връзка. Булката отпрашила при майка си в Гърция и така и не оспорила решението му, защото също не виждала смисъл в неконсумираното съжителство. Тя трябва да плати 25 лв. държавна такса по делото.

В.Д.В. и М.А.М. се запознали във видеочата преди две години и половина. Жената работела в Гърция, но склонила да се видят с новия й приятел в русенското Ново село. Любовта им от пръв поглед пламнала неудържимо и след три месеца двамата решили да се оженят.

Два дни след сватбата обаче младоженците се скарали непоправимо и решили, че повече не се обичат. Булката зарязала съпруга си, а той решил да отиде в съда, за да си спести напразното чакане, информира Труд.

Това не е единствената любовна драма, която стига до Темида в крайдунавския град. Закани във Фейсбук, прераснали в саморазправа, донесоха общо 2000 лв. глоба и обезщетение на пребит мъж от ревнивец. След жалба окръжният съд намали наполовина наказанието на В.И. от районните магистрати.

До мелето се стигнало, след като младежът започнал да сипе закани във Фейсбук към новия приятел на бившето му гадже. Той пък се засегнал, че така се злепоставя приятелката му. Двамата се уговорили да се видят на четири очи и срещата прераснала в бой пред очите на минувачи. Отхвърленият любовник отмъстил с юмруци и ритници на съперника си, който потърсил правата си в съда.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *