СЛЕД АКЦИЯТА НA E-79 КРАЙ КОНЧЕТО! Търсят плик с дрога в млада жена, Чебурашката арестуван

Криминалнопроявеният благоевградчанин Васил Манолов, по прякор Чебурашка, бе арестуван при зрелищна полицейска операция на E-79 край „Струмско”. Лекият му автомобил БМВ, в който пътувал с приятелката си Ирена, е спрян под монумента Кончето днес следобед от 2 полицейски патрулки. Двамата са натръшкани на земята от ченгетата и след като били обискирани, е предприето претърсване на автомобила.

„Проверяваме сигнал за наркотици“, заяви директорът на ОД на МВР – Благоевград и обеща официална информация по случая на по-късен етап.

При полицейската операция, в която са участвали служители от сектор „Противодействие на криминалната престъпност” и ІІ РУП, дрога не е открита според източници на вестник „Струма“.

Ирена Христова е била откарана за преглед в спешно приемно отделение заради съмнение, че е глътнала пликче с наркотик. Изследването не е показало наличие на дрога. 32-годишният Васил Манолов-Чебурашка е задържан с полицейска заповед до 24 часа.

Последно за него се разшумя през ноември миналата година във връзка с екшън с криминалнопроявения благоевградчанин Красимир Григоров, който се оплака в полицията, че е пребит и ограбен посред бял ден. 55-годишният мъж разказал, че бил нападнат в кв. „Еленово“ на обяд от двама млади мъже и една жена. Тримата му се нахвърлили и започнали да му нанасят удари по лицето и тялото, след което му отнели около 1200 лв.

Полицаите установили, че единият от нападателите е 32-годишният Васил Манолов, известен в кримисредите с прякора Чебурашка, който е привикан за разпит в полицията, а на другия ден обяснения дала и приятелката му Ирена.

Пострадалият Красимир Григоров, който е осъждан няколко пъти за кражба и наркотици, се оказа собственик и управител на фирма „Афинити-МЛ” ЕООД, която преди това беше собственост на майката на криминалнопроявения Марио Радев – 80-годишната Евгения Радева.

Иначе полицейската преса спрямо наркодилърите продължава, като най-често се ловят малки количества канабис. Последният задържан за 24 часа беше 22-годишният Станислав Александров от Бараково. Благоевградските полицаи намериха в управляния от него лек автомобил „Ауди” около 4,3 грама трева. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *