Страшна мания! Майка на 5 деца пръсна половин милион долара и се превърна в нещо невиждано (СНИМКА)

42-годишната американка Нанет Хамънд от Охайо е пръснала до момента 500 хиляди долара, за да прилича на куклата Барби. Тя е щастливо омъжена и е майка на пет деца, но се пристрастила към пластичната хирургия като наркоман. Обикновено се смята, че когато една млада жена, усети силата на пластичната хирургия, тя не спира и продължава дори и да стане на 70, пише Hurriet.

Досега тя е претърпяла три пъти хирургия на гърдите,  лифтинг, сложила си е пълнители в устните, перманентен грим и т.н.

Снимките на Хамънд имат над 27 000 последователи в Instagram.  

След операциите тя е самоуверена: „Знам, че другите майки клюкарстват зад гърба ми, но нямам нищо против. Могат да приказват каквото си искат за мен“. Съпругът пък заявява, че е доволен от вида на жена си, но негодува срещу хорските приказки, които влияели на децата. Съветвам ги да бъдат мили с другите, казва съпругът.

„Тя е прекрасна съпруга и майка. Нейното щастие е най-важното нещо за мен „, казва Дейв Хамънд, който е похарчил голямата сума да съпругата си. 

За да задоволи прищевките си, жената си има собствен солариум, в която се старае да доближи цвета на кожата на Барби. 

На 24 години тя става медицинска сестра, защото проявява интерес към естетическата хирургия, пише БЛИЦ. „Виждах как естетиката прави пациентите след операцията толкова щастливи и аз също поисках да си направя такива интервенции“, казва тя.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *