Посреднощ кучето предупреди своите стопани за детето им! Това, което откриха? Уплаши ги до смърт!

Джейди е сладък 4-годишен лабрадор с уникална способност всеки ден да спасява малкия си собственик – Лука, на 7 години. Начинът, по който го прави, е абсолютно впечатляващ. 

 

Една нощ Джейди се стряска и започва да оглежда какво се случва, той забелязва, че малкият Лука е заспал много дълбоко и е в смъртна опасност. Веднага отива при майката и бащата, които спят в съседната стая, и започва да скача по леглото, да лае много силно и разтревожено.

 

Оказва се, че Лука страда от диабет и неговото ниво на кръвна захар е твърде ниско, затова момчето има апарат, който непрекъснато мери нивото ?, но факт е, че неговото куче действа по-бързо от устройството. 

  

Лабрадорът е много по-чувствителен на химичните промени и дава навременни предупреждения на родителите на детето. Той от мъничък е обучен да спасява човешки животи. 

Ако Джейди „надуши“ опасност, носи цветни пръчици, това е сигнал, че нещо не е наред. Ако кръвната захар на детето е висока, кучето подава лапа, ако е прекалено ниска, той започва да се въргаля по земята. 

 

Освен че кучето е в голяма помощ на семейството, той е и верен приятел и любим член. Получава множество лакомства и внимание, пише unikalnisnimki.com. Много хора по света страдат от диабет! Те не са различни от нас, те имат нужда от приятели и подкрепа!

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *