Анелия разкри истината защо е сама

Фолкпевицата Анелия още няма мъж до себе си и продължава да е сама, пише „България днес”, като се позовава на признание от самата изпълнителка по време на церемонията по раздаването на годишните награди на телевизия „Планета“.  „Сама съм, защото имам кофти характер и на всеки мъж ще му е трудно с мен“, заяви чистосърдечно Анелия и призна една от слабостите си. През последните години тя е свързвана с десетки заможни господа в България, но или авантюрите й бяха прекалено краткокрайни, или просто са се оказвали спекулации. Затова и тя предпочита да казва, че най-голямата й любов ще бъде с мъжа, с когото ще изживее живота си.

Не за пръв път Анелия признава, че е труден характер и комуникацията с нея е истинско приключение. Тя казва за себе си, че е прекалено директен човек и това може да обижда хората около нея. Затова и се е постарала поне с приятелите и семейството си да си подбира думите, за да не изглежда агресивна. С мъжете е различно – с тях се държи свободно, за да може да прецени кой може да издържи на темпото и поведението й.

„Истинската жена знае кога да е силна, кога да е слаба, кога да е момиче, кога да е любовница, кога да е домакиня, кога да е гальовна и кога хитра. Аз – не. Вероятно, когато се науча, тогава ще срещна моя мъж. Или обратното: когато срещна мъжа, отговарящ поне на 90% на моята представа за идеал, тогава ще започна умело да боравя с тези качества, необходими, за да карам един мъж да се чувства мъж. Ако някой ме обича истински, няма да ме кара да избирам. Случвало ми се е в живота да губя едно или друго заради кариерата си, но щом съм го загубила, значи то не е било моето. Една любов, ако не може да преодолее всякакви препятствия, тя не е истинска любов“, заяви преди време в интервю  изпълнителката.

Досега тя само веднъж публично е заявявала, че голямата й любов е бащата на детето й Коко Динев. „Коко е голямата ми любов. Фактът, че зарязах кариерата си, когато бях на върха, за да родя и да се отдам на семейството си, е достатъчно красноречив. Когато се разделихме, ми беше доста тежко. Тогава никой не разбра. Сега имаме страхотни отношения“, коментира Анелия връзката си известния бизнесмен, по който въздишат една дузина нейни колежки.

И докато в любовта изпитва сериозни трудности, напоследък Анелия има много поводи за радости покрай професионалното си развитие. На раздаването на фолкнаградите тя беше отличена за най-добра песен на годината – „Генерал“, като получи и специалното отличие на популярно фолкрадио. По време на церемонията Анелия беше в компанията на приятели, а наблюдателни зрители отчетоха, че седна в непосредствена близост до колежката си Емилия, която е настоящата жена до Коко Динев. Въпреки че бяха само на няколко места една през друга, двете така и не се поздравиха. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *