Николета и Валери се разведоха, Лозанова дърпа милиони

Най-дългоочакваният развод в светските среди е факт. В края на миналата седмица съдът в София уважи молбата на Николета Лозанова и Валери Божинов бракът им да бъде прекратен, съобщава„Всеки ден“. Така в пълен контраст с шумната им сватба една от най-популярните ни двойки в хайлайфа се е развела тихомълком, избягвайки всякакви коментари дори в тесен приятелски кръг. Детето остава при майката.

Бленуваният развод от Валери няма да му донесе желаното облекчение. Припомняме, че именно той се дърпаше месеци наред да сложи официален край на брака с Николета, страхувайки се какво ще отсъди Темида в полза на жена му като финансова компенсация и месечна издръжка за детето им.
В съда Николета е пледирала да присвои милиони от сметките на Божинов.

Докато бяха съпрузи, футболистът смени доста отбори, което сериозно наду финансовите му постъпления. Най-напред той риташе за италианския „Парма“, а след това се продаде на португалския „Спортинг Лисабон“. Впоследствие отново се премести в Италия, където беше част от тимовете „Лече“, „Верона“ и „Виченца“. От трансферите му сериозно се облажи и жена му, която по време на брачния им съюз щателно го цедеше за скъпи глезотийки, придружавайки го като куфар и обикаляйки на аванта с него цяла Европа. След като се консултирала със специалисти, Лозанова пресметнала щателно колко може да изкрънка от любимия си. Изчислява се, че общата сума на всички трансфери на Божинов достига близо 15 милиона евро. Разбира се, голяма част от тези средства вече са профукани, но Николета била изискала извлечения от банковата му сметка, за да може искът й да бъде основателен.

Съдът е постановил дъщеричката им Никол да остане при майка си, като на бащата Валери са позволили да я вижда всяка втора и четвърта събота в месеца с възможност за нощуване на негов терен, както и общо 30 дни за коледни и великденски празници и летни ваканции.

Решението на съда гласи, че бащата дължи 85 лева месечна издръжка на детето, но относно това майката няма никакви възражения или претенции. Това се дължи на факта, че въпреки всичко Божинов е отговорен като баща и така или иначе дава в пъти повече за децата си, отколкото съдът е определил. Апартаментът в центъра на София, в който Николета живее с малката Никол, остава за нея.

„Навремето Алисия не успя да ошушка Валери, защото връзката им не бе узаконена. Сега обаче Николета е решена да вземе всяка полагаща й се стотинка, за да разори Божинов“, споделят близки до бившето звездно семейство.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *