Топ теми

Мъжете могат да си отдъхнат: Идеалният секс трае 20 минути

Учени проведоха редица допитвания, за да изяснят каква е продължителността на идеалния секс. И хронометърът на отговорите спря в интервала от 15-20 минути, макар че много жени не са съгласни с научното заключение. В последното допитване по въпроса участваха 15 000 мъже и жени.
От тях 89% бяха хетеросексуални. Повечето от тях твърдят, че техният секс продължавал 10 минути, но те не биха имали нищо против да се удължи времетраенето на акта. Мъжете признаха, че за идеалният секс са достатъчни 20 минути. Жените обаче заявиха, че 20 минути не са достатъчни за качествен полов акт и те ратуват за удължаване на сексуалното изживяване. 
От всички участници 55% от жените и 30% от мъжете признаха, че периодично симулират оргазъм, за да прекратят половия акт, а 9% от допитаните се самозадоволяват, дори когато имат постоянни партньори. Анализирайки данните, учените накрая стигнаха до извода, че идеалният сексуален акт не надхвърля 20 минути. Това число бе потвърдено и от предишни изследвания, очевидно потребностите на хората не са се променили.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *