ТРАГЕДИЯ! Млад баща загина в зверска катастрофа, остави 2-г. сираче

Млад баща остави двегодишно детенце сираче, след като загина в тежка катастрофа в сряда вечерта, съобщи marica.bg.

Малко след 20:00 часа Йордан Андреев от Козаново е пътувал по отсечката Болярци – Избегли, когато се блъска челно в предпазната ограда на мост. Фордът, шофиран от 27-годишния мъж, навлязъл в моста от остър ляв завой, най-вероятно с превишена скорост. Ударът е бил толкова силен, че водачът е изхвърчал от колата и е издъхнал от фатални травми.

На място е пристигнал екип на Спешна помощ, но е успял само да констатира смъртта му., 

„Това е поредната трагедия! За жалост, този път става въпрос за млад човек, който оставя двегодишно детенце”, коментираха вчера в Козаново, от където е загиналият.

„Трябва да се предприемат някакви мерки за конструкцията на моста, изключително е опасно. Точно на това място и винаги по една и съща причина са загубили живота си поне 50 човека за последните 20 години”, ядосва е кметът на Козаново, Атанас Тянев. По случая вече са възложени технически експертизи, чака се и съдебно-медицинската, която да покаже точните причини за удара и смъртта на младия водач. Не знаем още кога ще е погребението, близките още не могат да осъзнаят трагедията, признават в кметството.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *