Къде се намира G-точката ви?

Митовете за G-точката са много. За голям брой сексуално активни мъже тя е неоткриваем кът в женското тяло. За много жени пък тя не съществува, защото никога никой не е успял да я докосне по време на секс.

G-точката обаче съществува и вие можете да я откриете сами! Как?


Ако успеете да откриете своята G-точка, ще откриете и цял нов сексуален свят заедно с нея. Усещанията, които стимулирането на G-точката предизвикват са несравними с която и да е друга сексуална стимулация.

Вагиналният и клиторният оргазъм предизвикват съвсем други усещания у жените, докато оргазмът, предизвикан от стимулация на G-точката със сигурност ще провокира силен оргазъм, множествени оргазми или женска еякулация.

Къде точно се намира G-точката?
Знаем къде точно се намира клиторът. Представете си, че G-точката се намира точно зад него от вътрешната страна на вагиналната предна стена. Там са разположени множество нервни окончания, които са свързани с клитора чрез пореста нервна тъкан.

При възбуда и уголемяване на клитора тази нервна тъкан също се възбужда. По този начин сексуалната стимулация ще ви помогне да откриете сами горещата точка.

Бръкнете с пръсти във вагината. Започнете да натискате към предната част на стената на вагината в близост до срамната кост и предната част на шийката на матката. Движението на пръстите трябва да наподобява движение, с което подканяте някого да дойде към вас. Тоест пръстите ви трябва да се движат напред и нагоре.

Важно е да се отбележи, че стимулацията на тази ерогенна зона няма да има същия ефект, ако не сте възбудени. Преди това трябва да се възбудите по известните ви начини, а чак след това да пристъпите към търсене на G-точката.

Ако сте наистина възбудени ще напипате една малка твърда зона, голяма колкото оризово зрънце. Докосването на тази точка ще ви доведе до върховна наслада много скоро.

Увеличавайте постепенно ритъма. Усетете прилива на сладката енергия, която ви облива! Ако не спрете до самия край, много е възможно да изпитате така наречената женска еякулация, при която от вагината излизат струи вагинален секрет. Това е признак на най-върховната от върховните наслади, които съществуват в секса.
Приятни емоции с новооткритата ви G-точка!

Източник:az-jenata.bg

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *