8 качества, които притежават жените, които водят мъжете за носа

Много жени успяват да се наложат на мъжете си. Дали с инат, дали с манипулативни техники. Има такива, на които не им се налага да прибягват до каквито и да е било психологични методи.
Някои притежават качества, които просто карат мъжете да се обсебят от тях и да ходят като кученца след избраниците си.
Следващите 8 женски качества буквално очароват мъжете – използвайте ги за свое здраве.

Самоувереност
Противно на стереотипите, увереността е качество, което ще ви бъде полезно не по-малко от това на един мъж. Лоялността към вашите принципи и здравото самочувствие вършат чудеса – една жена става неустоима в очите на обожателите си. Искате да „завладеете“ този, а не да го „вдигнете“ – усещате ли разликата?

Уязвимост
Годините на еволюцията не са минали без следа и нещо от далечни предци все още живее в нас. Например оценка на потенциален партньор по отношение на това какъв баща ще бъде. В мъжа е присъщ инстинктът да се грижи за уязвима жена, слабостта на партньора събужда в него защитник-герой. Да, светът се стреми към равенство, но партньорството на мъжа и жената не е състезание по сила и издръжливост. Мъдрите жени позволяват на мъжете да се грижат за тях, колкото и „железни дами“ да са за външния свят.

Чувство за хумор
Подходяща шега не само ще озари всеки разговор, но и ще улесни разбирането с кого имате пълно взаимно разбирателство и с кого сте твърде различни за тясна комуникация. Смята се, че мъжете оценяват, когато една жена се смее на шегите им, разбира се. Но е интересно, че способността на самото момиче да се шегува уместно я прави привлекателна и умна в очите на представител на противоположния пол, както и този, който улавя неговия „блестящ“ сарказъм.

Внимание към детайла
Въпреки че самите мъже не винаги могат да се похвалят с внимание към промените в нюанса на косата и маникюра ви, те определено ще забележат, че ви е грижа – просто трябва да коментирате незначителен детайл в техния образ. Забелязвате ли новия часовник на китката му? Нека знае. Човекът определено няма да пропусне такъв сигнал. И ще закачите егото му.

Самоуважение
Крайно време е да осъзнаете, че за да спечелите уважението на другите, трябва да уважавате себе си. И тази формула засяга романтичните отношения по най-директния начин. Птица в клетка не предизвиква същата наслада у човека, както свободна птица, летяща на неговия зов. И не, това не е призив да тичате при него при първата вълна: напротив, не бързайте да играете по неговите правила – и мъжът ще полудее по вас. В допълнение, способността ви да уважавате себе си, така да се каже, гарантира уважение към него – това привлича.

Стил
Понятието стил в широкия смисъл на думата не може да се побере в няколко изречения и въпреки това всички ние няма да се поколебаем да посочим познатите си, които определено имат свой собствен стил, и тези, които нямат. Мъжете са визуални в много отношения, дори и да грешат с невнимание към детайлите, те четат цялостната картина с гръм и трясък. А индивидуалният стил е точно това, което ще ви отличава от другите жени в неговите очи. Човек ще се радва да гледа уникално момиче отново и отново.

Вашето мнение
Често жените се стремят да угодят на всички, освен на себе си, стремейки се към обществено одобрение и възхищение. И се учудват, че никой не оценява усилията им в резултат. Мъжете са неудържимо привлечени от тези, които отстояват правото да бъдат себе си. Тук влиза в игра ярката индивидуалност, която е априори привлекателна, и копнежът на мъжа за „притежание“ на изключителна личност – такъв партньор е най-ценен в неговите очи. Мъжете определено са привлечени от жени, които са открити относно своите вярвания, дори ако има риск никой да не ги одобри.

Граници
Мъжете са доминиращи по природа: без да го осъзнават, те проверяват границите на жените за сила. И не става въпрос за склонност към секс, а за всичко на света. Да не забравяме и съвременните онлайн практики за контрол, въпроси като „какво правиш, къде и с кого си“. Мъжете несъзнателно изпитват повече уважение към жените, които отстояват своите граници. Податливите личности внушават мисли за „готовност за всичко“ и се обезценяват в очите на противоположния пол. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *