Топ теми

КАТО НА ФИЛМ! Мними полицаи изтезаваха арендатор пред майка му, зарязаха го в локва кръв

Арендатор от село Кладенци, Тервелско, е бил нападнат в дома си от трима маскирани и въоръжени мъже. След като е бил пребит, те са задигнали наличните в къщата пари. 

През нощта нападателите нахлули в дома му с викове „Полиция, лягай на земята!“. След това завързали мъжа със свински опашки и започнали да го налагат с прът и с приклад на оръжие, за което не могъл точно да прецени дали е ловна пушка или друг вид. Заплашвали го. През цялото време го питали къде са парите, съобщава Topnovini.bg. Накрая той не издържал и посочил къде има пари в къщата. Нападателите отнели сумата от 1600 лева.

През това време в къщата е била и майката на арендатора, която също е била вързана. Няма информация тя да е била бита. Жената била с деменция. 

Пострадалият бил целият в кръв, когато на виковете му се отзовал негов съсед. Той повикал полиция. Бил е откаран до болницата в Добрич. Има счупена предмишнична кост, счупена главата и други травми.

Според хора от селото, вече е в болница във Варна.

Жертва на грабежа е арендаторът Димитър Великов, когото хората от селото определят като много коректен и трудолюбив човек. Изяснява се дали нападателите не са пратени от конкуренти. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *