ДИВ EКШЪН! Мъж нокаутирал граничен полицай при проверка на пътя

Четири месеца ще търка наровете в Бобовдолския затвор кюстендилец, ударил с юмрук граничен полицай по време на проверка. Случката е от 16 февруари тази година, когато Николай Харалампиев от Кюстендил бил спрян за проверка от патрул на Гранична полиция в село Гърляно на пътя между ГКПП – Гюешево и Кюстендил.

Харалампиев се ядосал, след като бил спрян за проверка и двамата гранични полицаи претърсили колата му за контрабандни стоки – цигари, както и за трафик на наркотични вещества. Той нокаутирал униформения с няколко удара в областта на главата, преди да се опита да избяга.

„По това време имахме сигнал и за група бежанци, която се придвижва към ГКПП – Гюешево, заради това всички коли, пътуващи в направление гранично-контролния пункт, се проверяваха и за трафик на хора”, обясниха свидетелите по делото пред състав на Районен съд – Кюстендил.

След като нападнал граничния полицай, Харалампиев бил задържан в ареста, за да се укроти. Заради това провинение той ще лежи в Бобовдолския затвор четири месеца, при първоначално строг режим на изтърпяване на наказанието, пише в решението на КРС.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *