Жените гледат повече порно след като се омъжат

Жените гледат повече порнография след като се омъжат, докато женените мъже гледат по-малко. Това сочат резултатите от ново изследване, цитирани от „Индипендънт”. В него са анкетирани 100 женени мъже и жени, за да се установи как поведението и отношението спрямо сексуалността се променя преди и след брака.

От жените-участници, 9% са признали, че са гледали порно преди брака си, докато 28% гледат след слагането на халката. Обратната тенденция се забелязва при мъжете. 23% от анкетираните от силния пол казват, че са гледали порно преди да подпишат, докато едва 14% продължават след това.

„По-високото ниво на сексуално желание винаги се свързва с консумацията на порнография. След брака мъжете са по-заети с установяването на социалноикономическия им статут в обществото. Така и приоритетите им се променят от сексуални фантазии на същински сексуални практики с партньорките им”, гласи изследването, публикувано в специализиран журнал по сексология.

Друга възможна интерпретация е, че не бракът е решаващ фактор, а възрастта. По-вероятно е жените да чувстват по-малка социална стигма относно гледането на порно с нарастването на възрастта им. Разработката още изследва сексуалните предпочитания на двойките, разделени на полов принцип.

Резултатите сочат, че 13% от мъжете и 12% от жените определят проникващия вагинален секс като предпочитан. 2% от мъжете и о,4% от жените предпочитат анално проникване. 5,9% от мъжете най-много харесват да реализират сексуалните си фантазии в истинския акт, а същия дял при жените е 6,9%. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *