КЪРВАВ СБЛЪСЪК! Георги Вълканов е загиналият в тежка катастрофа, с приятели се връщали от мача ЦСКА-„Монтана”

37-годишният Георги Вълканов от Гоце Делчев e загиналият в тежка катастрофа на пътя между Добринище и село Места, община Банско. Тежкото ПТП стана днес около 17.45 ч. точно на разклона за пресевната преди село Места. В лекия автомобил БМВ, който се движил в посока Гоце Делчев, са пътували 3-ма мъже. Те са били на мача ЦСКА-„Монтана” в София. Останали са да пренощуват в столицата и днес в късния следобед са тръгнали обратно за Гоце Делчев. В същата посока се е движил и ТИР, който бил предприел маневра завой наляво, за да влезе в пресевната. БМВ-то се е движило с висока скорост и излизайки от десен завой, не успява да спре навреме и се блъска в ТИР-а, като се забива под него. На място е загинал пътуващият на предната седалка Георги Вълканов, до водача на БМВ-то, другият пътник и шофьорът са транспортирани в Спешен център – Разлог, където са им направени изследвания. Това са 35-г. Никола Незлиев и Христо Марков, на 31 г.

До 20.30 ч. изследванията на двамата ранени в катастрофата все още не бяха приключили. От болничното заведение казаха, че няма опасност за живота им, те са с фрактури и натъртвания и ще бъдат оставени за лечение в хирургичното отделение.

Повече от 2 часа трупът на загиналия в катастрофата мъж остана на мястото на инцидента. Движението на автомобили беше затруднено и се регулираше от Пътна полиция към РУП – Банско, тъй като ТИР-ът беше препречил пътя. Последователно униформените пропускаха автомобилите през района на пресевната.

Следователи от РУП – Банско правеха оглед на местопроизшествието. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *