Преслава остана неприятно изненадана след последния преглед при лекаря

Преслава закъса със здравето. Изпълнителката остана неприятно изненадана след последния преглед при лекаря. Здравословният й проблем се задълбочава. Преди две години Преси научи за проблемите със зрението. Тогава тя не обърна достатъчно внимание на проблема. Изпълнителката се появи няколко пъти на свои участия с очила. Въпреки препоръката на лекаря да ги носи редовно, добричлийката прецени, че те подхождат на имиджа й.

Но ето, че сега две години след това състоянието й се влоши. След последния преглед при офталмолога Преси научила, че трябва да увеличи диоптъра. Като „награда“ за среднощното шофиране и участията по задимени заведения пайнерката се сдоби с проблем с очите. Лекарят предупредил добричлийката, че този път не трябва да се разделя дори за миг с очилата си, ако желае да запази зрението си. Дори и против волята си, тя ще трябва да носи очилата постоянно.

Първоначално хитовата изпълнителката се срамувала да се появява на участията си с този аксесоар, но постепенно започнала да приема идеята. Преслава вече приема очилата си като моден аксесоар, който й придава аристократичен вид. Тя вече се е сдобила с няколко чифта маркови очила с диоптър, които сменя според тоалетите си.

Въпреки нежеланието да ги носи, изпълнителката няма друг избор. Очите й се оказаха прекалено чувствителни за контактни лещи, пише Хот арена, позовавайки се на „Всеки ден“.

Преди  време изпълнителката се размина на косъм с друг здравословен проблем. Сред драстичното й отслабване тя беше на крачка от анорексия. За щастие Преслава успя да овладее положението.

Според запознати рязката загуба на килограми се дължи на проблемите, които пайнерката има с бившия си приятел Бирмата. Носи се слух, че тя е посегнала към опиатите заради него. За щастие успя да се измъкне от порочния кръг след като приключи връзката й с него.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *