Кубрат и Андреа: Ако любовта е истинска, трае вечно!

Любовта между Кубрат Пулев и Андреа продължава вече 9 години, а закачките, диалогът и енергията, които горят между тях, е силна, сякаш са се влюбили вчера. Кубрат споделя, че запознанството им е било много интересно. Той я харесал от пръв поглед, но казва, че нейното държание издавало същото. Двамата са убедени, че любовта трае вечно, ако е истинска. Андреа казва, че най-важното правило да запазиш любимия човек е да го приемеш такъв, какъвто е, без да искаш да го променяш. 

„Много важно е да гледате в една посока и да се развивате заедно, не само кариерно, но и като личности. И да го обичаш истински”, допълва Кубрат, който определя Андреа като по-романтичната в тяхната връзка. Той споделя, че е правил много компромиси не само в личния си живот, но и в бокса. 

Певицата казва, че кариерата й не е пречила на тяхната връзка. „Когато двама души се допълват и имат сходен по заетост живот се разбират много добре.“

Колкото и странно да звучи, но и един от най-силните и смели мъже на планетата споделя, че има страхове. 

„Всеки нормален човек би трябвало да има страхове. Те са изключително важни за баланса ни, за да можем да живеем нормално и да се развиваме, но все пак тези страхове все пак трябва да бъдат в някакви граници, които всеки човек сам определя. При повечето хора страхът е просто импулс или вродено чувство, над което те дори не се замислят. Да можеш да контролираш страховете си е въпрос на интелект и донякъде на ген. Мога да допълня, че за мен и прекалената смелост също би могла да навреди“, казва Пулев. 

Двамата влюбени споделят, че са имали много щастливи моменти заедно, но и като всяка нормална двойка понякога спорят за маловажни неща, а в случаите когато са скарани на Андреа и минава по-бързо, защото певицата сама споделя, че често мени настроенията си. 

Кубрат е откровен, че е ревнив и не го крие, а при Андреа нещата не опират толкова до ревност, а кое е редно и кое не, но и тя казва, че няма как човек да не ревнува ако обича. 

Най-приятната изненада, която Пулев е правил за любимата си е била по време на почивка в Дубай. 

„Случи се на рождения ми ден. На самия ден той беше организирал прекрасна изненада още от самата стая. Беше поръчал да я украсят с цветя и свещи и не само. Целият рожден ден беше организиран от него, бе избрал сам дори самата торта“, хвали го Андреа, пред сп. „Hello“, цитирано от блиц.

Любовта на Кубрат е жива, защото Андреа винаги е била искрена и откровена в отношенията си към него, а за нея той е пример, който много пъти е помагал в различни ситуации. Двамата обичат да пътуват заедно, да разглеждат музеи, исторически забележителности. Споделят, че темата за брак и дете им е близка и това време наближава.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *