Плувкиня рискува с поръчка на балния си тоалет от световно модно дефиле, уникалната рокля долетя от Америка и оправда всичките й очаквания

С фантастичен тоалет блесна на бала си абитуриентката от санданската гимназия Никол Христова /сн. 1/. Елегантната млада дама е с перфектни мерки, резултат от 11 години активна състезателна дейност като плувкиня от школата на известния в Сандански треньор Валентин Митрев. Заради мечтата си да следва биотехнологии Никол се отказала от състезанията преди година, за да наблегне сериозно на подготовката си по биология.

Уникалната рокля с хиляди миниатюрни, ръчно шити пайети по нея, абитуриентката харесала на световно модно дефиле миналата година и още щом я зърнала, се зарекла, че това ще е тоалетът й за предстоящия бал. За жалост в България не открила дизайнер, който да се наеме да изработи роклята, а основната причина за отказите била липсата на подходяща материя.

Абитуриентката поела риска да поръча да изработят мечтания тоалет в чужбина, като изпратила размерите си и цял месец напрегнато чакала да види резултата. Пратката с приказната рокля пристигнала от Америка и оправдала всички очаквания.

Двама футболисти кавалерстваха на бившата плувкиня на бала й /сн. 2/ 12-годишният й племенник Димитър Николов, който вече цяла година тренира в софийската футболна академия „Витоша 13“, и  братовчед й, бившият футболист във „Вихрен“ Илиян Христов.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *