Най-скъпата абитуриентка в България изригна с гневно и неграмотно писмо във Фейсбук!

Каролина – Клер, която нашумя като абитуриентката с най-скъпите рокли за бала, написа гневно писмо във Фейсбук заради критиките, които отнесе за разточителните си тоалети. Дни, след като стана ясно, че родителите й са платили 15 хиляди лева, за да й купят рокли от Дубай, десетки българи коментираха, че това е кич и се случва в момента, когато много хора гладуват и тънат в мизерия, пише блиц. Видимо вбесена от хейта, девойката с претенциозно име Каролина – Клер, на която приятелите казват Кери, обвини всички в злоба и заяви, че е неразбрана.

Ето и писмото й, което публикуваме без редакторска намеса заедно с правописните грешки:
  
Здравейте анонимни коментатори.. Имам дар слово , но тъй като вие нямате, ще „проговоря на вашия език“ ! Моето семейство не е искало по никакъв начин да претендира с богатство, това че вие го приемате по този начин е вече отделен въпрос. Какво като сме решили да го обявиме, нещо лошо направихме ли ви ? Аз живея на принципа – като можеш да помогнеш, помогни ако не, не пречи!. Не познавам злобата, завистта и егоизма! Не мисля, че по някакъв начин съм попречила на съществуването ви.!!! Пишете за егоизъм и защо не дарявам средства?
 
Благотворителности и дарения правя всяка година и то по няколко пъти, но не го съобщавам, защото очевидно би било смешно и показно. Всичките ми планове и амбиции са свързани с това да помагам и да бъда полезна, знам, че са абсолютно недоходоностни , а изискват високо вложение, но няма да бъдат опоменати в нито една медия! Приют за животни, клиника за хора без възможност, лекуващи се безплатно…
 
Да, точно така, защото в днешно време, особено в нашата държава се изискват определени средства дори що се отнася до здравето !!! А някой поинтересува ли се от мечтите и добродетелите ми?! Забелязахте ли изобщо споменатите животни в статията? Май не?!
 
Хмм…..защото може би самите вие така сте се зомбирали от думата „сума“,че съвсем забравихте за какво всъщност е статията.
Знам, че очаквахте разглезено момиченце без елементарна култура – е изненадах ви ! Научена съм да се съобразявам – финансово възпитана съм! Не знам дали сте злобни или завистливи или каквито и да е било, знам едно – скучно ви е ! Ежедневието ви е сиво, написахте 1000 коментара, отделихте няколко ценни часове от живота си вместо да ги използвате за нещо градивно. Щом сте толкова съпричастни, защо не подкрепяте мира по света? Защо не стачкувате, а тихо роптаете?
 
Хайде, заминете на война, да се борите за неоправданите и бъдете пример! Защо не плачете наравно с плачещите? Защо не сте съпричастни за тъгата? А оплювате щастието?! Вие сте тези с кривите разбирания , не аз или семейството ми ! Това са новини хора ! Не трън в очите ви! Научавате по нещо ново, без значение дали ви харесва! И на мен не ми харесва, че има войни или че се нарушават законите или че отвличат жени, деца всеки ден.. Но на вас май ви харесва ?
 
Обичате сивотата, скандала и тъгата. Храните се с тях. Искате да се чувствам виновна и нещастна, че съм имала страхотен бал – е няма как да стане! На вас ви е по-лесно да оплювате празника ми, от колкото да се вдигнете на стачка и да изложите искания за по-добър живот! ! Нали?! Парите се печелят трудно, особено когато са изкарани по честен начин ! Такива хора са достойни за уважение.! И никой не е виновен за семейството в което се родил. Поздравления на абитуриентите, които с минимални средства изглеждаха прекрасно, щастливо и доволно!
 
Не забравяйте, че каквато енергия изпращате, такава ще получавате в живота!!! Благодаря на всички мой близки и на тези, които дори не познавам за положителните коментари и позитивни пожелания !!! А тези, които се изказаха негативно ми показаха, че са много по-малко от тези, които ми мислят доброто и че добротата и красотата ще спасят света!!!

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *