Проститутката на Марто: Няма ден, в който да не правя секс, работих и бременна в 9-ия месец

Проститутката Гергина, която работи за Марто, днес изнесе похвално слово за него, докато чакаше в съда да го доведат за мярката. 29-годишната софииянка разказа, че практикува древната професия от 2009 г. и нямало ден да не е правила секс. Взимала от 100 до 300 лв. на сеанс съобразно предпочитанията и тарифите. Рекордът й е 22 000 лв. от богат клиент. Понякога правила секс с по 6-има мъже накуп. Нямала спирачка дори и като била бременна, защото тогава плащали още по-скъпо. Предлагала услуги и когато била в деветия месец, а на 6-ия ден след раждането се върнала отново на пангара.

Гергина има 8-месечно бебе от Марто и живеела при него. На втория етаж пък била другата му жена София с двете им деца. Марто не бил сутеньор, а любим мъж, който я гледал като писано яйце. С него любовта била пълен кеф, той бил истински човек, нежен и състрадателен. Знаел, че работи като проститутка, но не ревнувал, защото това било просто бизнес, трябвало да се изкарват пари. Гергина ползвала креватите в различни хотели и квартири, излизала и навън – Германия, Гърция. В Благоевград бръмчала с още две проститутки основно в хотел „Рио“, плащали по 100 лв. на хотелиера и всичко било точно.

Жрицата на любовта заяви, че се свързвала с клиентите си чрез сайт за запознанства. Много искала техният занаят да се легализира, за да работи спокойно и да плаща данъци на държавата. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *