Пияно ченге към колега, опитал се да го озапти: Ти какъв си, утре няма да си на работа

Районната прокуратура Пловдив привлече като обвиняем ченгето Георги Григоров от Икономическата полиция в Пловдив. 44-годишният служител на МРВ ще бъде съден по бързо производство за хулиганство, съпроводено със съпротива на орган на власт и за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди, съобщи блиц.

4 юни 2016 г. Георги Григоров се веселил на събор в пловдивското село Царацово. По време на тържеството той употребил алкохол и ударил с ръка в лицето кмета на Царацово, а след това отказал да си предостави документите на полицейски служител от РУ на МВР-с. Труд и отправил към него реплики от рода на: „Ти какъв си”,  “Утре няма да си на работа”, „Ще те уволня“ и др. Служителят от РУ на МВР-с. Труд бил в с. Царацово за охрана на провеждащото се мероприятие на 4 юни 2016 г.
 
До момента по делото са разпитани свидетели, назначена експертиза и др. Григоров е вторият полицай от Икономическа полиция, който прави издънка в последните месеци. Припомняме, че колегата му Венцислав Караджов е в ареста с обвинение за убийството на родителите си.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *