Шокиращи кадри от затвора в Белене: Бой и яки извращения (Снимки 18+)

Шокиращи кадри от български затвор показа Би Ти Ви. На тях се вижда как пандизчии брутално се гаврят със съкафезници. Става въпрос за затвора в Белене, а ужасяващите сексуални и физически гаври са разпространени от бивши и настоящи пандизчии.

По думите на хората, заснели кадрите, в затвора изглежда така, сякаш няма надзиратели. Хората, които извършват бруталните посегателства, са мъже с мускули и повече пари, твърдят потърпевшите.

„В затвора има хора с телефони и интернет. Извращенията продължават и до днес, може би с други хора, но никога не са спирали. В затвора командват по-силните, тези които имат повече мускули от другите“, разказва бивш затворник, които се опитва със свои приятели, намиращи се в „Белене“, да разкрие всичките посегателства.

 

„По-слабият играе ролята на прислужница. Той пере дрехите на по-силния, полива му и какво ли още не. Има заснети видеоклипове, които показват брутални сексуални извращения. Има клипове, в които по няколко човека се изреждат на един затворник“, разкрива още мъжът, пожелал анонимност

„Последният случай е от преди няколко дни, когато затворници изнасилиха един нов съкафезник, за „добре дошъл“, разказва пандизчия от „Белене“.

„Всичко е политика на началника. Него не го интересува какво се случва вътре, важното е това да не излиза навън“, обясни още бившият пандизчия, според когото няма как началникът на „Белене“ и надзирателите да не знаят за случилото се.

Предупреждаваме, че кадрите не са подходящи за лица под 18 години. 

loading...


 

Кадри: bTV

 

 

 

 

 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *