HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ТЕЖКА СВАТБА В ПЕТРИЧ! Красивата Мария стана жена на живота на футболния страж Хр. Бахтарлиев

Футболният страж от Петрич Христо Бахтарлиев сключи брак с любимата си Мария. Щастливото събитие за двукратния шампион с ЦСКА, пазил още за родния “Беласица”, както и за “Вихрен”, “Монтана”, “Калиакра”, “Пирин” /Бл/, гръцките ФК “Серес” и “Диагорас” /Дасохори/, и жената на живота му се случи 2,5 години след като младите обявиха годежа си с настъпването на 2014 г.

Между двете паметни семейни дати Христо и Мария Ямалиева, вече Бахтарлиева, станаха горди родители на малката Александра, която беше най-красивата шаферка на стилния сватбен купон на мама и татко. Сред множеството близки, приятели и роднини личаха имената на доста футболисти – колеги на Ицо, в ролята на кумове с удоволствие влязоха Николай Николов-Джакстъра и очарователната му съпруга Виктория. Джакстъра е заедно с Христо Бахтарлиев още от ДЮШ на ЦСКА преди две години като капитан на “Ботев” /Враца/, той спря с футбола и са отдаде на IT бизнеса.

Сватбата премина в чудесна атмосфера, неуморните младоженци и гостите им се надпреварваха във взаимните пожелания за здраве и щастие, танците във всички стилове от музикалния спектър не секнаха до първи петли.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *