КАКВО СЕ СЛУЧВА В ПИРИНСКО!? Щракнаха белезниците на 5-има за наркотици

От полицейски служители на 02 РУ-Благоевград, около 13:00 часа на 08.06.2016г. в района между с. Черниче и с. Крупник, общ.Симитли, е извършена проверка на С.Я./21г./ от с. Черниче, при която е намерена и  иззета около 5,6 г суха, тревиста маса, реагираща положително на канабис. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

От полицейски служители на РУ-Петрич, около 00:05 часа на 09.06.2016г. в района на ул.”Цар Самуил” в гр.Петрич, е извършена проверка на лек автомобил „Мерцедес”, управляван от П.М. /18г./ от с. Първомай, община Петрич. В хода на проверката у 16-годишен младеж от гр. Петрич, пътуващ в автомобила, е намерено и иззето пликче с около 1,22 г бяло, прахообразно вещество, реагиращо положително на амфетамин. По случая е образувано досъдебно производство. Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа.

 От полицейски служители на РУ-Разлог, около 00:10 часа на ул.”Голак” в гр.Разлог, е извършена проверка на лек автомобил „Форд Фокус” и лицата в него: И.П. /19г./ и К.С. /22г./ и двамата от гр. Разлог. В хода на проверката у К.С. е намерена и иззета около 0,7 г суха, тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис. Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *