Стрелбата среу Митьо Очите отлага милиардерска сватба

Стрелбата срещу Митьо Очите, който изпадна в кома, най-вероятно ще отложи тежката сватба, която дъщеря му Станислава готвеше в края на лятото. Тя трябваше да пристане на милиардерския наследник Денис Ким, с когото са заедно от няколко години.
Руснакът е племенник на олигарха Соломон Ким, чието състояние е оценено от „Форбс“ на над 1,3 млрд. долара. Любовната връзка между младежите подсили позициите на Митьо Очите в Русия, но Станислава също не е за изпускане. В зестра брюнетката има цяла таксиметрова фирма. На един от корпоративните купони милиардерските наследници се запознават и започват пламенна връзка.
Денис често канел Станислава в палата си в Поморие, където се изживявал като бей и не зачитал позициите на бизнесмена Пламен Петков, разказват местните. Поморийските му другари започнали да превземат стоянките в Слънчев бряг и изтикали жълтите коли от фирмата на изгората му Станислава. Така между Денис и дясната ръка на Петков – Божо Кайена, започнали дрязги. В сряда вечерта двамата се срещнали очи в очи за пореден път и се стигнало до мелето, в което Божидар Георгиев напсувал бъдещия сват на милиардерския наследник.

loading...


Станислава и баща и на плажа

След като Станислава загуби майка си Тянка и братчето си в атентат, подготвен за баща й, Димитър Желязков я гледаше като писано яйце и я подготвяше да поеме легалния му бизнес. Още преди да навърши 20 години, той й повери сериозна част от бизнеса си. Брюнетката е в шок от случилото се с баща й, пише България днес.
„Баща ми е добре, няма опасност за живота му“, лаконично коментира пред медиите щерката на Очите въпреки първоначалната остра реакция при вида на камерите.

 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *