Какво показват записите от камерите от кървавата вечер в Слънчев бряг

Все още се издирват две лица от групата на Божидар Георгиев-Божо Козела, потвърди пред Нова комисар Христо Терзийски, директор на Националната полиция.„Към настоящия момент обвинение има към едно лице за умишлено убийство“, поясни Терзийски. На въпрос дали Божидар Георгиев е бил в заведението и установено ли е дали и той е стрелял срещу групата на Митьо Очите, Терзийски каза, че това още се изяснява.

По думите му РПУ Несебър не са имали предварителна информация за очаквана среща в заведението между двете групи. Иззети записи от камери показвали, че хората на Очите са пътували към заведението на групи от по 2-3 души и са се събрали заедно едва там. Част от камерите в самото заведение, където е била стрелбата, обаче са изтръгнати. Комисар Терзийски отрече твърдения, че полицията в Бургас покровителства престъпни групи.

Според директора на Националната полиция основната версия за причината за стрелбата остава скандал за паркиране между групите на Очите и на Божо от предните дни. На въпрос знаете ли кой продава наркотици в Слънчев бряг и Бургас и по-точно Очите държи ли наркоразпространението там, комисар Терзийски обяви, че може да коментира това, след като се съберат доказателства. Той допълни, че се знае за бизнес на Митьо Очите с таксиметрова компания, която управлява дъщеря му и за една обществена пералня.
 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *