Джино тръгва на терапия, бившата му Джена вдига сватба в Катуница

Критични последни дни в болницата в Чикаго е имал победителят във „ВИП брадър“ Джино Бианкалана. Мачото претърпя свирепа катастрофа в края на април и животът му беше в опасност. В болницата на Джино бяха направени седем операции. Тялото му едва ги е понесло и малко преди изписването са се появили въпросните усложнения, но за щастие положението е било овладяно. Обикновено след толкова дълъг болничен престой пациентите се прибират вкъщи с линейка или поне с близките си, но не и Бианкалана. Той се качил зад волана на собствения си автомобил и отново поел от адреналина на високите скорости до степен, че да поиска отново да кара мотоциклет, пише България днес.
Това едва ли ще стане скоро, тъй като тепърва му предстоят процедури по рехабилитация и Джино първо трябва да си върне атрофиралата мускулатура, а едва след това да мисли за нови приключения.
Новината за оздравяването му със сигурност е зарадвала сестрата на бившата му годеница Джена – Борислава. Младото момиче, което беше изгонено от сестра си на улицата под натиска на новото й гадже Наско Стоев, живее в столичния апартамент на Бианкалана, който й го е отстъпил безвъзмездно, докато си стъпи на краката.
Джино приема спокойно новината, че Джена ще се омъжи на 3 юли на пищно тържество в Катуница, но не може да прости на бившата си, че се е отнесла така със собствената си кръв. Именно тази постъпка на Джена окончателно я прогонила от мислите му и той вече не таял никакви чувства към нея.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *