Топ теми

Лош късмет! Магистралка налетя на шефа на полицията

На млада варненска „магистралка”, позиционирала се на Пети километър край Шумен, три поредни дни шуменските полицаи съставят актове по 50 лв, както е по закон. Формалната причина, поради която девойката, 18 – годишната И.Х. от варненското село Белоградец, отнася глобите е, че се мотаела, без да носи никакви документи в себе си. Шуменските полицаи я откарвали в управлението за установяване на самоличността й, съставяли й акт, но на другия ден тя пак се появявала на същото място.

Този път извадили много лош късмет, защото налетяла баш на колата на шефа на шуменската полиция Ялчън Расин, казаха нашите източници. Старши комисарят, което е от Каолиновско село, в четвъртък около 18 часа се прибирал с личната си кола и в района на Пети километър забелязал младо момиче, което правило опити да спира преминаващите автомобили с предизвикателно поведение. Веднага подал сигнал на своите и те се появили да я приберат, пише 24 часа.

Оказало се, че актове за същите нарушения са й били съставени и в предходните два дни, съобщиха от полицията. „Вече прогонихме една варненска магистрална група”, коментират униформени и се заканват да не позволяват да се мотаят съмнителни девойки край Шумен. „Да си ходят към морето.”

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *