Топ теми

100 Кила подкара кола за 150 бона

100 Кила джитка из София с чисто ново БМВ кабрио за над 150 бона. Рапърът е сменил предишния си джип „Кадилак Ескалейд“ с много по-гъзарското и подходящо за лятото возило, пише „Всеки ден“.

БМВ-то 6-а серия е с най-актуалния бежов кожен салон, има последен модел навигация, отопление на седалките, специална озвучителна система и още куп екстри, които не се включват в базовия модел. По информация на „Всеки ден“ вечният конкурент на Криско се е замогнал покрай участието си в шоуто „Звездни стажанти“ на Нова тв, което спечели и от което прибра тлъст хонорар, а акциите му по заведенията рязко се вдигнаха.

Именно в предаването Килата изчисти имидж и стана любимец на зрителите и на боса Стефан Шарлопов. Сега той се скъсвал от участия и печелел много по-добре от преди, издадоха от обкръжението му. Отделно от това предложенията за дуети от страна на по-малко вървежни музиканти буквално валят. Колегите на Килата се надявали покрай него да направят някой хит, той пък от своя страна им взимал добри пари за услугата да се изявят заедно.

Макар в „Звездни стажанти“ 100 Кила да беше сред най-креативните и да правеше добро впечатление, се говори, че в живота той си останал все същият невъзпитан, нагъл и нахален циганин. Напълно в тази стилистика той е решил да инвестира крупна сума именно в запазената марка на позьорите – лъскава скъпа кола. Мургавият изпълнител не слиза от новата си придобивка. Дори до кварталния магазин ходи с возилото.

Взелият се за голяма звезда хип-хопър не сваля слънчевите си очила и шапка дори и когато се стъмни. „Не знам как вижда през тези цайси, но го тресе нечовешка суета. Особено след като победи в „Звездни стажанти“, с него не се говори“, коментираха познати на изпълнителя.

Ромът си пада по лъскавите возила и кара като истински джигит, без да спазва ограничения и табели. Преди кабриолета Явор Янакиев, както е истинското му име, шофираше като луд с мощен джип като на Димитър Бербатов, Дейвид Бекъм, Уейн Руни и Брус Уилис. Най-вероятно или е зазимил кадилака, или го е продал.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *