Топ теми

Община Благоевград с иновативно мобилно приложение

Иновативно мобилно приложение показва актуални събития, информация и забележителности  от Благоевград. Платформата е изготвена от Община Благоевград  и  към момента е единствена по рода си в България. Апликацията има за цел да предоставя пълна информация относно институции, събития, цели и приоритети за развитие на Благоевград. Освен информацията, която дава, приложението предоставя в реално време и пряк контакт с публичните институции (Община, болница, полиция, училища и т.н.), културни институции (театри, музеи, галерии и т.н.), организирани събития. В приложението е разработена е система за важна информация до абонатите.

Апликацията е предназначена, както за жителите, така и за гостите на Благоевград. Тя може да бъде инсталирана на всеки смарт телефон, като приложението може да бъде открито под името „Община Благоевград“ в гугъл магазина . Всеки потребител следва да въведе или създаде свой акаунт, чрез който приложението ще бъде синхронизирано с мобилния апарат.  Община Благоевград  има за цел да улесни търсенето на жителите и гостите на града до различни сфери на живота в него.

В приложението, посетителите могат да се ориентират лесно, а информацията е поднесена точно и пунктуално. Платформата запознава с културния живот в Благоевград, който през последните години става все по- динамичен и богат. В апликацията може да бъде намерена подробна информация за едно от най-мащабните събития не само за Благоевград, но и за Европа – „Francofolies. Благоевград”, което предстои само след дни. В платформата е поместена история на община Благоевград от различни периоди. Потребителите могат да се запознаят и с възможностите за спорт в Благоевград,  което развитие е сред приоритетите на Община Благоевград.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *